torsdag 21 januari 2016

I Natt smide jag t...

Förstår inte riktigt varför det bara känns som måndag – fredag…. dagarna rusar iväg. Undrar just varför det ska gå så fort? man hinner ju inte med. När jag vaknade i måndags kändes som den dagen kom alldeles för fort och att helgen tog slut för tidigt. Sen kom tisdagen och så plötsligt var det torsdag… bara så där? Hänger inte med alls!  Och som vanligt (i natt smide jag tusen planer….Men i morse gjorde jag som vanligt) det är konstigt det där när man släcker lampan och ska  börja sova så kommer dessa tankar…. vad man ska göra i morgon eller nästa vecka eller framöver… det finns så mycket som kommer upp och nästa morgon är det glömt!

 Längtar efter våren och kanske det nu vänder! Såg på väderprognosen att det skulle bli plusgrader nästa vecka och snart är januari månad över.

Vår kommande resa till Florida är snart klarbokad, bara några små detaljer kvar..  man får börja räkna ner veckor ..  Knappt har man hunnit glömma alla minnen och händelser från förra resan  och det är strax dags för en ny tur.  Det blir vår tredje resa och denna gång kommer vi att se och uppleva lite mer än bara sol och bad.   Första anhalten blir  Miami och därifrån blir det en tur till Kay West sen bilar vi över till ANM (Anna Mari Island) där blir det en vecka med sol och bad och åter bilar vi tillbaka till östkusten och Fort Lauderdale  med shopping.. och bad på Atlant sidan så klart.

Det kostar på lite, men man får snåla och spara  in på annat här på hemma fronten och det är det värt alla gånger hade inte velat vara utan den upplevelsen.

 Mexikanska gulfen och dess vita koralsanad och varma turkosavattnet och dess djurliv är helt makalöst man simmar nära delfiner, spinrockor och sjökor... Solnedgången kan man inte beskriva med ord när den går ner i havet den måste man bara uppleva..




3 kommentarer:

  1. Blir så avundsjuk så jag ryyyyyyyser..... ser helt helt underbart ut..... en vacker dag följer vi med..... kram och ha det gott.....

    SvaraRadera
  2. I morgen er det nøyaktig te måneder - på dagen - til vi sitter på flyet :-) Den tida kommer til å gå fort, synes ikke det er lenge siden jeg begynte å telle ned månedene - da var det 8 måneder igjen! :-) Britt-Evy

    SvaraRadera