fredag 4 september 2015

Så går en dag… och veckor ifrån våra liv…

Läste för många år sedan Gardells bok med titeln Så går en dag i ens liv och kommer aldrig åter. Och det har fastnat i mitt minne. Idag har jag tänkt lite på hur vår vardag ser ut..   Man stiger upp på morgonen, fixar till sig tar en kopp kaffe och läser FB eller nyheterna på platan, sen åker man till jobbet antingen tillsammans eller med varsin bil  och gör sitt jobb. Visa dagar inhandlar man maten innan hemgång och visa dagar sitter jag i bilen och väntar på att mannen min ska sluta på jobbet, man kommer hem tar en kopp kaffe. Han börjar oftast med middagen medans jag fixar tvätten eller torkar,  springer och plockar överallt i huset.. tills middagen är klar. Man äter middagen och efter det landar vi på soffan och tillbringar några timmar framför Tv:n innan det är dags för sängen. Men har trots det fåt en ny rutin som jag tänker fortsätta med måndagar och onsdagar.. (träningen )Men som sagt.

Så går en dag ifrån våra liv och kommer aldrig åter….

Dagarna går fort, dagar blir till veckor som blir till månader och år. Plötsligt sitter man där och man har blivit gammal och undrar vad man gjort med sitt liv.

Så försöker verkligen ta vara på det. Men hur ska man hinna med allt det man skulle vilja göra?? träffa vänner som trots allt inte bor så långt borta och umgås. Vi kanske måste planera en kväll tillsammans som tar oss bort från vardagen. Vi  måste planera någonting utanför hemmet.. bo någonstans äta gott och sova över. Mötas upp på helt neutral mark för att koppla av och bara vara. Tåls att tänka på och kolla om det finns intresse. 

Sommar blomma 2015

3 kommentarer:

  1. Hvor - og når skal vi møtes? :-)

    SvaraRadera
  2. Du har helt rät så är det för oss okcså hahaha ganska exakt likadant. Inte gör man mcyket inte. Men promenader och träning är bra rutiner, och träffas och hitta på nåt är helt ok måste vi göra snart....skall bli kul....

    SvaraRadera
  3. Du har helt rät så är det för oss okcså hahaha ganska exakt likadant. Inte gör man mcyket inte. Men promenader och träning är bra rutiner, och träffas och hitta på nåt är helt ok måste vi göra snart....skall bli kul....

    SvaraRadera